A gaudir del Barranc

(Podeu veure videos del pla al final d'aquest post)

Un cop més, el dijous 4 d'Abril farem una diada de crema de restes de poda.

Me direu... cremar?? a cateva, Toni??
idò si: tot i que vaig comprar una fantastica capoladora, que la varem pujar en helicòpter (historia recollida en el tercer capitol de la segona sèrie del programa 'A Muntanya', la màquina està fent feina a tope en finques dels meus veïnats. Que perquè? idò perque l'accés pel cami vell no és possible perque esta molt deteriorat. He de fer un parell de reparacions per poder accedir a casa a traves del meu veinat... tot arribarà!

Aquest cop (molts de vosaltres ja sabeu que m'han operat del maluc: tot va molt be, pero no tant com per poder pujar la setmana que ve!) Na Rocío (amb la fletxa blava a la foto) és la persona que vos rebrà a casa i que sap el que s'ha de fer. Ella ha estat podant oliveres i trocejant la rama, per poder-la aprofitar a la cuina i la estufa de casa. La resta del gran volum de branquillons que queda, s'haura de cremar per prevenir el brom i per mantenir una mica l'ordre a la finca. Si som un grapat això es pot fer en un demati... Com m'agradaria poder ser alla dalt!



FAQs

Menjar
Ja sabeu que al barranc, pujar ingredients i fer menjar per molta gent és complicat, aixi que, el pla es dur pa amb taleca, o alguna cosa per compartir a l'hora de dinar. Com que hi haura un bon caliu... fer torrada es una opcio: hi ha llenya a rompre i qualsevol cosa per fer torrada és benvinguda i saborosa.

Dormir si veniu el dimecres
Per quedar a dormir no hi ha molt de lloc: potser dues persones que vulguin pujar el dimecres podrien quedar a romandre.
Hi ha veinats que ens poden deixar lloc per romandre, pero cal organitzar-ho.

Cotxe
Si veniu amb cotxe, mirau de venir a primera hora, perque a Biniaraix hi ha molt poc lloc per aparcar.
A més l'ajuntament de Sóller té en cartera activar restriccions a l'aparcament al poble amb raó, degut a l'allau de turistes que venen al Barranc i fan el trànsit i l'aparcament una mica impossible als veinats.
Mirau d'aparcar abans d'arribar. Si me deis qui ve sol o amb llocs al cotxe puc mirar de creuar-vos mails-wsaps perque vos organitzeu per estalviar benzina, emissions...

Itinerari Pujada
Aqui teniu un kmz de google earth que vos pot anar mes que bé per arribar.
Si preferiu un Mymaps, link
En haver passat el tercer pont de fusta, (uns 45 min caminant) arribareu a unes cases grans, les de can silles. Des d'allà ja es veu casa nostra, i segurament veureu el fum de la crema de branquim. Podeu demanar fites alla, o seguir uns 500m fins trobar una senyal de 'cami vell' cap a la dreta, que vos fara atravessar el torrent i despres de caminar uns 300m ja sereu a casa.

Comunicacions
En saber si veniu posau-me un mail o un wsap al 670658599. Per comunicar amb na Rocio el dijous, wsap 629111398
Alla dalt no hi ha molta cobertura per conversar, pero els wsaps funcionen de manera intermitent. Però tranquils, podeu pujar sense moltes indicacions. Confiau: en 15 anys tothom ha arribat, no s'ha perdut ningú. Si pujau, demanau per alla dalt, que hi haura gent, altres veinats, i vos diran com arribar.

No coneixes el Barranc... canostra...?


aqui te poso un parell de videos

Casa nostra 


Un dia de voluntariat amb TAIB, en el que varem fer mes o menys el mateix

Un resum del que hem fet aquests darrers anys amb el TAIB

Un altra dia de voluntariat, quan varem estrenar la capoladora per netejar les restes del Juliette











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

És car l'oli de la serra de tramuntana?

Juliette ens ha fet un desastre, i noltros l'enviam a fer punyettes