Avui, Valentine's day, traspasso la barrera dels 50 anys... 600 mesos... !!


Com que aquests dies mon pare estava fotudet i no teniem ganes de gresca no havia preparat res, però ara que ja està millor estic en condicions de subvertir la tendència dominant de festes sorpresa que sorprenen al siscentsmesí de torn i vos sorprendré a vosaltres amb un missatge absolutament fora d'hora.
Ja veurem si podeu reaccionar en tan poc temps...

Per donar una mica de temps de resposta he preparat el trui per demà diumenge dia 15. Serà a Son Rul·làn, a Deià. Aqui teniu un parell de fotos d'aquest lloc tan especial:

sonrullan



Com que no tenc ni idea de si serem mitja dotzena o deu dotzenes, els meus assessors me diuen que millor que no prepari menjar ni res... que passi la consigna del pa i taleca... trastos per compartir... Si voleu avisar de que veniu, ajudarà a saber mes o menys quants serem.

De fet pujaré alguna coseta pel dinar (un grapat de calçots, si en trobo, un mínim de gènero per torrar i per picar i un ranxet de beguda) i espero que si veniu a passar una estona amb nosaltres dugueu alguna cosa que vos vengui de gust compartir.

Si veniu abans de dinar i voleu cuinar o encalentir alguna cosa, a la casa hi ha una cuina, una foganya es-pec-ta-cu-lar i un forn de llenya que s'encendrà per fer pa.
Si veniu a l'horabaixa a fer una caminadeta per l'alzinar o a veure la posta de sol desde la casa, pujau el que volgueu, sigui menjua o beguda: poca cosa, però és que ja sabeu que els aquari som uns tastaolletes i ens agrada la varietat!.

venga venga...!

--------------------------------------------------------------------------------
Per arribar:



Aqui teniu un kmz per google earth. Son Rul·lan és una preciosa finca amb unes cases antigues i grans, diuen que era un antic monastir templer, bosc d'alzines, olivar, vistes a la mar (i piscina, per si algú vol fer una sóta). Per arribar, cal anar per la carretera de Valldemossa a Deià i, uns metres abans d'arribar al Km 66,6, voltar a la dreta, davora les cases noves de Son Gallart. Si arribau a Son Marroig-Sa Foradada és que ja vos heu passat i heu de tornar enrera. Passant una barrereta de ferro (que s'ha de deixar tancada) veureu un cami que puja a les cases de SR que estan enfilades com un niu d'aguila. Despres de uns 800m de voltetes de cami estretó (si fa bò vos aconsello deixar el cotxe a baix o a mitjan cami i pujar a peu!) arribareu a una explanada amb una bassa prop de les cases, que es on s'ha de deixar el cotxe.

ja no veure el mail... si confirmau o voleu res... sms 670658599
si en arribar teniu problemes de qualsevol tipus, mirau de trucar-me al mobil
si hi ha problemes de cobertura, el telf de la casa és el 971639213

au!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

És car l'oli de la serra de tramuntana?

Juliette ens ha fet un desastre, i noltros l'enviam a fer punyettes